Om Aśvaḥ Yoga

Asvah Yoga är Ingrid Stigsdotters yogaföretag. Ingrid håller i yogaklasser på yogastudior och träningsanläggningar i Stockholm, och arbetar även med yoga som komplementträning för ryttare; namnet ”Asvah yoga” kommer just från ordet för ”häst” på sanskrit, det vill säga aśvaḥ eller tecknet अश्व.

Ingrid håller i yogakurser på dansskolan Sway i Täby, och leder yogapass på träningskedjan Nordic Wellness anläggningar, med fasta klasser på klubbarna i Sundbyberg och (från januari 2018) Hornstull. Dessutom vikarierar hon på andra yogastudior runt om i Stockholm, inklusive Salve Hälsocenter på Södermalm (när hon inte är upptagen med sitt andra jobb som forskare i filmvetenskap).

Ingrid är utbildad lärare i Viryayoga enligt The Yoga Alliances kriterier (200 RYT). Viryayoga är en metod för att yoga som utvecklats av yogaläraren Josephine Selander med stöd från naprapaten Malin Flinck. Ingrid fortbildar sig kontinuerligt hos Nordiska Yogainstitutet och är diplomerad i påbyggnadsutbildningarna Virya mobility & strength (integrerar styrke- och mobilitetsträning på yogamattan), Virya puls (blandar pulshöjande sekvenser med lugnande andningsövningar) och Virya vinyasa (roliga, flödande yogasekvenser för elever på fortsättningsnivå).

Är du intresserad av att boka in Ingrid för en privat kurs eller enskilda klasser, antingen i Viryayoga på nybörjar- eller fortsättningsnivå, eller i ryttaryoga enligt viryametoden, använd gärna hemsidans kontaktformulär.

Vill du veta mer om Viryayoga? Besök gärna Nordiska Yogainstitutets hemsida

virya-logga